Janne Pihlaja Politiikan kirjanpitoa

Kaikki blogit puheenaiheesta keva

Ja sinähän sen maksat, aikun KEVAa.

Minä olen eläkkeeni ansainnut huudahdus, voisi kuulua kovapalkkaisella eläkelläiseltä.

Näkökulma: Politiikkaa ja sukulaissuhteita

Kevan toimitusjohtajana elokuusta 2014 lähtien toiminut Jukka Männistö eroaa tehtävistään. Taustalla kerrotaan lepäävän Kevan hallituksen (ent. Kuntien eläkevakuutus) ja toimitusjohtajan välinen luottamuspula. Männistö neuvotteli eilen itselleen erosopimuksen Kevan hallituksen puheenjohtajan Anna-Kaisa Ikosen kanssa. Kevan hallitus käynnistää välittömästi uuden toimitusjohtajan hakuprosessin. Uusi toimitusjohtaja aloittanee toimessaan vuoden 2016 keväällä, kirjoittaa Iltalehti.

Kokoomus tyri taas! Johtajuus täysin hukassa?

Kokoomuksen politiikka on ollut muutaman viime viikon ajan siinä määrin tuuliajolla, että se muistuttaa lähinnä farssia. Viimeistään tämän päivän käänteen myötä se kuitenkin jo parodioi itse itseään: nyt kokoomus on nimittämässä entisen puoluesihteerin Taru Tujusen (kok.) Kevan hallituksen puheenjohtajaksi Laura Rädyn (kok.) tilalle.

Poliitikot taitavat pitää suomalaisia aivan tyhminä

Piiri pieni pyörii, poliitikot siinä hyörii…Marraskuussa  2013 keskustan puheenjohtaja Sipilä sanoi, että on tullut aika panna piste poliittisille virkanimityksille. Mutta kuinka ollakaan, taisi taas lipsahtaa. Tällä kertaa tapahtumapaikkana poliitikkojen suosima kiva leikki- ja harjoittelupaikka nimeltään Keva.

Kiva leikkipaikka nimeltään KEVA

Kuntien eläkevakuutus KEVA on ollut julkisuudessa koko syksyn milloin mistäkin asiasta. Valitettavasti vaan ei mistään positiivisesta. Tavallisen kansalaisen silmissä KEVA tuntuu olevan poliitikkojen leikkipaikka, jossa voi tehdä monenlaista kivaa, kuten harjoitella johtamista, opiskella härskiä omien etujen ajamista, touhuta isojen rahojen kanssa vaikkei olisikaan sijoitustoiminnan koulutusta tai työkokemusta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä