Janne Pihlaja Politiikan kirjanpitoa

Kaikki blogit puheenaiheesta Naisen asema

Espoosta mallikunta "ympärileikkausten" ehkäisyssä

Espoosta on tehtävä koko Suomelle mallikunta etnisten riskiryhmien tyttöjen sukupuolielinten silpomisen torjunnassa. Käytännön toimintasuunnitelmat asiassa tehdään kuntatasolla. Suomessa, kuten muuallakin Euroopassa tähän äärimmäisen julmaan perinteeseen on suhtauduttu leväperäisesti. Tämä on pahinta rasismia, johon on syyllistytty puoluetaustasta riippumatta. Melko tuoreen Hesarin jutun mukaan Suomessa pitkäänkin asuneilla riskiryhmän naisilla tiedot asiasta ovat toisinaan yhä heikot. Toimenpiteessä tyttöjen ulkoiset sukupuolielimet poistetaan jalkovälistä usein kokonaan.

Käsipäivää!

Kättely on yksi tapa tervehtiä länsimaisessa kulttuurissa. Suomessa se hyvin yleinen, väitän että yleisin tai perinteisin tapa tervehtiä. Kuitenkin viime päivinä olen lukenut uutisia, joiden mukaan naista ei saa/tarvitse kätellä. Näitä uutisia on tullut Ruotsista, Sveitsistä ja viimeisin ihan kotimaasta. Mellumäen imaami, kertoo, ettei naista saa kätellä. Monikulttuurisuuttako? Suvaitsevaisuuttako? Ei, vaan ahdasmielistä, naisia halveeraavaa käytöstä!

 

 

Mitä turvapaikanhakija tietää?

Suomeen tulleilla ei useiden uutisten perusteella näytä olevan juuri minkäänlaista tietoa Suomesta. Vähistä tiedoista iso osa on huhuja, joista niistäkin osa salakuljettajien propagandaa. Vähemmistö pakenee oikeasti sotaa ja vainoa. Heidän tietämättömyytensä ei yllätä, mutta muiden kyllä.

 

Huntu ja vapaus raiskata

Muinaisessa Sumerissa, Egyptissä ja Turkin alueella nainen oli alkuaan tasa-arvoinen miehen kanssa. Pala kerrallaan Sargon Suuri (2300 eaa), Hammurabi ja Assyrian kuninkaat (1300 eaa mennessä) veivät laeillaan naisilta liki kaikki oikeudet Lähi-Idässä. Monin paikoin muualla maailmassa naiset ja miehet olivat verraten tasa-arvoisia.

 

Lisää yksittäistapauksia

Turvapaikanhakijan epäillään raiskanneen 14-vuotiaan tyttölapsen tiistai-iltana Raisiossa.

Tällä kertaa Raision lähipalvelut (tm) on tuonut kaupunkiin rikkautta ja elinvoimaa. Turvapaikanhakija oli ehtinyt olla Suomessa vuoden päivät ja oli jo syrjäytynyt (vakioperustelu). Eikä valistuskaan (vakiotoimenpide) auttanut.

Huhujen mukaan jotkin tahot haluavat Naantaliinkin lisää pakolaisia, koska meidän on kuulemma kannettava vastuuta. Nyt sitä vastuuta sitten kannetaan Raisiossa. Sitä vain eivät kanna nämä maailmanparantajat, vaan viattomat naiset ja lapset .

Naisena Suomessa

Olen luultavasti elänyt ihmisnaaraan kulta-aikaa täällä pohjoisella maapallon alueella. Koen, että minulla on ollut mahdollisuus kaikkeen mihin ihmisuroksillakin. Olen saanut itse tehdä valintoja ja vastata niistä. Olen saanut käyttää älyäni ja intuitiotani tehdäkseni elämästäni itselleni riittävän hyvän. 

Vaihtoehtoina seksi tai polttaminen

Missä on se satu prinsessa Ruususesta ja uljaasta prinssistä, joka raivaa tiensä piikkiruusujen läpi suutelemaan nukkuvan prinsessan hereille? Haluan sen äkkiä takaisin. Uutiset naisten kohtelusta ovat liian korneja, kuvottavia, häpeäksi ihmiskunnalle.

Aamun Hesarin: "...aviomies valeli vaimonsa bensalla ja aikoi sytyttää hänet palamaan, koska hän kieltaytyi seksistä." Vedä käteen, jätkä, jos et voi hillitä itseäsi, mutta jätä vaimosi eloon!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä