Janne Pihlaja Politiikan kirjanpitoa

Kaikki blogit puheenaiheesta Homoparien siunaus

Jäljet pelottavat

Kotimaa24 uutisoi aloitteesta, että kirkko laajentaa avioliittokäsitystään. Aloite lähetettiin valiokuntaan.

"Aloitteessa esitetään, että kirkolliskokous ryhtyisi valmistelemaan tarvittavia muutoksia kirkon avioliittokäsityksen laajentamiseksi myös samaa sukupuolta olevia pareja koskevaksi. Samalla siinä ehdotetaan, että perinteisellä tavalla avioliittoon suhtautuville turvataan mahdollisuus olla ja toimia kirkossa tasavertaisesti. Aloitteessa pidetään tärkeänä, ettei erilaisista avioliittokäsityksistä tule kirkkoa jakavia tekijöitä."

Valtio vihkiköön homoja - kirkko pysyköön heteroissa!

Olen aiemmassa kirjoituksessani sanonut kantani homoliittoihin olevan jyrkkä ihan sama. Tämä pätee edelleen. Oma elämäni ei tule muuttumaan merkittävästi suuntaan tai toiseen, käy lakimuutoksen suhteen sitten kuinka tahansa. Kannattajien nillitys mediassa kieltämättä loppuisi lain mennessä läpi, eikä tarvitsisi jatkuvasti vittuuntua suomalaisen homoliittokeskustelun tasosta uutisia lukiessaan. Vastustajien nillitys ei kyllä lopuisi, mutta empä usko että se loppuisi lain kaatumiseenkaan.

 

Siunasin homoparit ja olen valmis maagiseen sotaan

Eilisessä Pride-tapahtumassa pastori Toni Fagerholm siunasi lesboparin. Tämän seurauksena Vantaankosken kirkkoherra Hannu Pöntinen päätti retroaktiivisesti muuttaa siunatun lesboparin siunauksen epäsiunaukseksi. Kirkkoherralla on nimittäin mahtavampi magia kuin tavallisella peruspastorilla, joten kirkkoherra voi julistaa, että peruspapin tekemät loitsut ovatkin mitättömiä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä